Pagatavošana: 1h 30min


  • 300 g šokolādes cepumi Selga
  • 120 g sviests
  • 500 g biezpiens
  • 300 g saldais krējums
  • 80 g pūdercukurs
  • 6 olas
  • 1 citrons
  • Ogas (pēc izvēles)
  1. Sasmalcini cepumus pūlverī, piejauc mīkstu sviestu un samīci to viendabīgā masā.
  2. Paņem kūkas formu, izlīdzini cepumu masu tās pamatnē un sānu daļā, veidojot groziņa tipa pamatu.
  3. Iepriekš sakarsētā 180 grādu krāsnī, cep to aptuveni 10 minūtes, pēc tam atdzesē.
  4. Bļodā sablendē biezpienu ar saldo krējumu un pūdercukuru, pievieno 1 olu un 5 olu dzeltenumus, iemaisi citrona sulu un miziņu.
  5. Uzlej masu formā uz ceptās pamatnes.
  6. Iepriekš uzkarsētā 150 grādu krāsnī cep 35–40 minūtes, pēc tam temperatūru samazini līdz 120 grādiem un cep vēl aptuveni 20–25 minūtes.
  7. Kad kūka ir gatava ļauj tai atdzist un dekorē to ar ogām pēc paša izvēles!


One response to “Biezpiena kūka ar šokolādes cepumiem”

  1. Roberts Avatar

    Paldies par recepti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meklēt

Par Mums

Izmēģiniet šīs vieglās un garšīgās kūku receptes, kuras mēs esam rūpīgi izvēlējušies tieši priekš Jums!!

Arhīvs

Kategorijas

Nesen pievienots

Tagi